Institut de Tractaments Corporals - ITC - Rehabilitacio Sabadell, osteopatia Cerdanyola, logopedia Ripollet, fisioterapia Palau, massatges, tractaments, terapies, acupuntura, podologia

MICROPIGMENTACIÓ

POWER PLATE

PROMOCIONS DE L'ITC

TRACTAMENTS EXCLUSIUS

UNITAT DE CIRURGIA PLÀSTICA I ESTÈTICA

CONSULTES MÈDIQUES

DEPILACIONS

PACKS DE SALUT

TRACTAMENTS FACIALS

TRATAMENTS CORPORALS

TÈCNIQUES MANUALS

· Massatges
· Quiromassatge
· Reflexologia podal

PROMOCIONS ATRAPALO.COM


 
Què Fem
TÈCNIQUES MANUALS - MASSATGES
..........................................................................................................................................................................................................................................

És un mètode de valoració (mitjançant la palpació) i de tractament manual, aplicat sobre la coberta corporal i transmès per la pressió mecànica de les mans als diferents òrgans del cos humà. Segons la indicació i els objectius de tractament proposats, es poden aconseguir efectes que generen accions directes sobre l'organisme. A continuació es detallen els efectes principals:
-Mecànics: En referència a com les forces mecàniques relacionades amb cada maniobra afecten als teixits.
-Fisiològics-higiènics: Quan s'efectua el massatge en una persona sana per proporcionar major vigor a l'organisme o per alleujar el cansament, s'associa a la pràctica d'exercici gimnàstiques suaus i/ o banys termals.
-Preventius: Aquests es compleixen quan es localitza per palpació una zona tibant o amb possible lesió, quan es delimita, i en comunicar-li-ho al subjecte que rep el massatge i en tractar. Així es compleixen dos de les funcions del terapeuta: Educar, i promoure la salut aconsellant que el massatge aquest unit a la pràctica d'exercici moderat, per millorar el benestar general, i aconseguir a més que el tractament perduri.
-Terapèutics: Quan s'utilitza el massatge per millorar la funció circulatòria, recuperar la mobilitat restringida entre els teixits danyats, alleujar o reduir el dolor, o per optimitzar la consciència sensorial. D'altra banda, en el moment en què el massatge proporciona relaxació i benestar, ajudant en la recuperació i el manteniment de la salut es converteix, àdhuc sense pretendre-ho, en un acte terapèutic. El massatge terapèutic ha de ser realitzat solament per fisioterapeutes.
-Estètics-higiènics: Quan té per finalitat millorar l'aspecte extern de la persona, eliminant els dipòsits de greix, retornant al múscul el seu to i relaxant el cansament. Igualment té resultats higiènics lloc que eliminar el cansament en una persona sana produeix un resultat estètic.
-Esportius: Quan s'efectua per preparar a un esportista amb finalitat competitiva abans, durant i després de la pràctica del mateix.
-Psicològics-anímics, o per a la relaxació: El contacte de la mà experimentada proporciona seguretat i confort, alhora que regula i alleuja la tensió psico-física.
 


  ITC Qui som:
· Metges
· Esteticiens
· Tècnics en depilació làser
· Teràpies Alternatives

  Què Fem:
· Micropigmentació
· Power Plate
· Promocions de l'ITC
· Tractaments Exclusius
· Unitat de Cirurgia Plàstica i Estètica
· Consultes mèdiques
· Depilacions
· Packs de salut
· Tractaments facials
· Trataments corporals
· Tècniques manuals
· Promocions Atrapalo.com

INSCRIU-TE · INTRODUEIX EL TEU EMAIL:
 

Ajuda´ns a millorar
 
 
  Institut de Tractaments Corporals, S.L. · Nota Legal · Mapa Web · Nif: B08561847 · Disseny web Anunzia
  SABADELL Pl. Gabriel i Pujol, s/n i C. Casanovas i Bosch, 46 - 50 · 08202 Sabadell · Tel1. 93 725 69 44 · Tel2. 93 725 61 54 · Fax. 93 727 81 17
  

Bronzejat a l'instant, medicina biològica, dietes personalitzades, hidromassatge, ergoline open sun, fangoteràpia, massatges, micropigmentació, depilacions, tècniques manuals, hamonia, medicina estètica, pressoteràpia, viatge de relaxació absoluta, power plate, tractament hydradermie, tractament hydradermie lift, tractaments facials, tractaments corporals


 
 
Dinamic Salut Esportiva