Institut de Tractaments Corporals - ITC - Rehabilitacio Sabadell, osteopatia Cerdanyola, logopedia Ripollet, fisioterapia Palau, massatges, tractaments, terapies, acupuntura, podologia

MICROPIGMENTACIÓ

POWER PLATE

PROMOCIONS DE L'ITC

TRACTAMENTS EXCLUSIUS

UNITAT DE CIRURGIA PLÀSTICA I ESTÈTICA

CONSULTES MÈDIQUES

DEPILACIONS

PACKS DE SALUT

TRACTAMENTS FACIALS

TRATAMENTS CORPORALS

· Bronzejat a l'instant
· Drenatge limfàtic
· Ergoline open sun
· Fangoteràpia
· Hidratant
· Hidromassatge
· Píling
· Pressoteràpia
· Reafirmant
· Reductor

TÈCNIQUES MANUALS

PROMOCIONS ATRAPALO.COM


 
Què Fem
TRATAMENTS CORPORALS - HIDROMASSATGE
..........................................................................................................................................................................................................................................

És recomanat per molts especialistes per combatre l’estrès. En l'actualitat els metges ho recomanen de manera preventiva. Combat l'ansietat i l'insomni perquè a més de beneficiar el nostre cos també beneficia a la nostra ment.
Els banys de bombolles proporcionen un efecte molt positiu en la circulació arterial. En la pressió, activa la circulació de la sang i beneficia a més a l'activitat cardíaca. També permet la relaxació dels músculs i elimina toxines en obrir els porus. Alleuja  l'úlcera d'estómac i  ajuda a recuperar les fractures i lesions musculars ja que té un efecte analgèsic i antinflamatori.
És sens dubte, una de les modalitats hidroterapéutiques més efectives i contundents a causa del seu principi elemental: l' alliberament d'aigua a pressió a una temperatura apropiada combinada amb aire, aportant un massatge que afavoreix  optimitzar l'estat físic general i redueix la tensió del sistema muscular. Moltes vegades hem escoltat, i segurament hem experimentat el relaxant que és el submergir-nos en una tina d’hidromassatge, la sensació de tranquil·litat i harmonia que el nostre cos percep i l'efecte que ens proporciona, però és probable que en realitat no coneguem detalladament els seus nombrosos efectes.


A causa de l'acció que exerceixen els jets en llançar aire produint bombolles, que combinades amb una sortida d'aigua a pressió, degudament controlada i calculada en una apropiada ubicació, mateixa que és definida en el disseny realitzat d'acord als conceptes d'ergonomia, la compressió i descompressió cel·lular es realitza apropiadament alliberant a la nostra pell de substàncies toxiques i grasses, a més de la relaxació que li produeix, i que com a efecte de la pressió de l'aigua, estimula la producció d’ endorfines que tenen la funció d’ actuar sobre les fibres nervioses i proporcionar una sensació d'alleujament i plaure.


En combinació amb altres mètodes terapèutics, com la cromoterapia, i l’aromaterapia resulta ser un excel·lent sistema de relaxació, proporcionant-nos un absolut equilibri entre els aspectes físics i mentals.

Cal saber:


•Causa un efecte completament efectiu i estimulant per a la circulació sanguínia, capil·lar i limfàtica.
•Efecte antiinflamatori.
•Elimina la fatiga i l'estrès.
•Apaivaga i alleuja el dolor causat per luxacions, distensions, dislocacions i gairebé qualsevol contusió.
•La nostra pell és oxigenada, hidratada i es veu beneficiada amb major elasticitat i suavitat,tonificació i estimulació.


 


  ITC Qui som:
· Metges
· Esteticiens
· Tècnics en depilació làser
· Teràpies Alternatives

  Què Fem:
· Micropigmentació
· Power Plate
· Promocions de l'ITC
· Tractaments Exclusius
· Unitat de Cirurgia Plàstica i Estètica
· Consultes mèdiques
· Depilacions
· Packs de salut
· Tractaments facials
· Trataments corporals
· Tècniques manuals
· Promocions Atrapalo.com

INSCRIU-TE · INTRODUEIX EL TEU EMAIL:
 

Ajuda´ns a millorar
 
 
  Institut de Tractaments Corporals, S.L. · Nota Legal · Mapa Web · Nif: B08561847 · Disseny web Anunzia
  SABADELL Pl. Gabriel i Pujol, s/n i C. Casanovas i Bosch, 46 - 50 · 08202 Sabadell · Tel1. 93 725 69 44 · Tel2. 93 725 61 54 · Fax. 93 727 81 17
  

Bronzejat a l'instant, medicina biològica, dietes personalitzades, hidromassatge, ergoline open sun, fangoteràpia, massatges, micropigmentació, depilacions, tècniques manuals, hamonia, medicina estètica, pressoteràpia, viatge de relaxació absoluta, power plate, tractament hydradermie, tractament hydradermie lift, tractaments facials, tractaments corporals


 
 
Dinamic Salut Esportiva